Не съм пасивен, активен или верс. Аз съм сайд в гей секса

0
2104
Сайд в гей секса
Сайд в гей секса

Мъжете, които са сайд в гей секса получават удовлетворение от всеки вид сексуален акт, с изключение на аналното проникване. Вместо това, тези мъже използват разнообразен спектър от орални, ръчни и фрикционни (триене) техники, за да достигнат до оргазъм със своя сексуален партньор. Иначе казано, тези мъже нито са активни, нито пасивни, нито версатилни (т. нар. универсални).

Да си сайд в гей секса не е нова прищявка

Чувайки термина “сайд”, много хора със сигурност ще скочат и направят твърдение, че това е новата мода или безумие. Реално погледнато обаче, това не е така. Замисли се колко пъти си имал страхотно сексуално изживяване с някой, което не е включвало анален секс. Или още по-конкретно – колко пъти си попадал на профили в Grindr, които директно казват, че си падат само по орален секс. “Искам да ми лапат” / “Искам да лапам” или просто “орален” често фигурират в платформите за гей запознанства. Отделно, има мъже, които могат да достигнат до оргазъм чрез целуване и взаимно лъскане с партньора, nipple play (взаимна игра със зърната) или комбинация от няколко от изброените практики.

“До оргазъм се стига само чрез анален секс” е погрешно схващане, което трябва да умре

Това вредно схващане директно или индиректно вкарва много гей/би мъже в релса, в която не принадлежат. Но за съжаление те съзнателно се спускат по нея, защото имат нужда от интимност с някого. Тези нежелани ситуации реално излагат съответните мъже на по-висок риск от инфектиране с ХИВ. Нека да не забравяме, ХИВ инфекция най-лесно се предава именно чрез анален секс без предпазни мерки. Grindr вече актуализира своята опция за сексуални предпочитания. Ако кликнеш на нея, ще видиш, че вече има и опцията “side”. След като вече знаеш какво е да си сайд в гей секса, това може да отвори нови хоризонти за твои бъдещи сексуални изживявания.

Не знаеш своя ХИВ статус?

Разбери го още днес. Тествай се анонимно и безплатно на повече от 200 адреса в страната. Кликни ТУК.