Предлагаш или ползваш сексуални услуги? Тествай се за ХИВ

0
671
Сексуални услуги
Сексуални услуги

България регулярно игнорира факта, че и в гей/би и хетеро общностите има хора, които предлагат сексуални услуги. Термини като “проституция” реално описват секс работа, секс работници и предлагането на сексуални услуги. Тази работа включва всички видове секс (анален, вагинален, орален), шетиши (фистинг, садо-мазо) и много други услуги.

Стигматизирането на сексуалните услуги и хората, които ги предлагат

Хората по света имат право да ползват своето тяло за работата, която преценят, че могат и/или искат да вършат. Следователно, не е изненадващо, че има предлагане на сексуални услуги. Професията е един от най-старите занаяти в историята на света. Тоест, странно е, че широката общност стигматизира секс работниците като по-недостойна класа хора. Считайки факта, че тази професия винаги ще има място в човешкото развитие, нужно е да заживеем в реалността. Ако си човек, който предлага секс услуги, препоръчително е да се погрижиш за своето здраве като ползваш предпазни мерки по време на работа. Научи повече за ХИВ и сексуално предаваните инфекции, като кликнеш ТУК

Засрамването на хора, които ползват (купуват) сексуални услуги

В гей общността, и не само, има хора, които знаят много добре от какво точно имат нужда и не желаят да губят време и енергия в търсене. Следователно, тези хора предпочитат да си закупят услугата от сексуален работник, вместо да загубят часове в приложение за запознанства. Засрамването на хората, които ползват секс услуги е също толкова безсмислено, колкото стигматизирането на хората, които ги предлагат. Купуването на сексуални услуги ще продължи да бъде част от човешкото настояще и бъдеще в цял свят.  

Предлагаш или ползваш сексуални услуги? Тествай се за ХИВ

Можеш да се изследваш безплатно и анонимно за ХИВ на повече от 200 адреса във всяко кътче на България. Тестовете са четвърто поколение, което ги прави много по-надеждни от всички видове тестове с боцкане по пръста. За да си избереш удобен за теб адрес, кликни ТУК.