COVID-19 | 4 месеца = 8 пъти повече жертви от Ебола 2013-2016

0
832

Жертвите от COVID-19 растат експоненциално. До 9 март смъртните случаи бяха 4 000.  

На 9 април жертвите вече са 90 000. Скок от над 85 000 жертви за един месец. Следователно, COVID-19 пандемия ли е?  

Спомняте си за хората, които преди два месеца казваха, че този нов вирус не може да се сравнява с ебола, защото не е толкова смъртоносен? Можете да ги уведомите, че за по-малко то 4 месеца COVID-19 вече е потушил повече хора от убитите от ебола 11 300 души в периода 2013-2016. Новият коронавирус (SARS-Cov-2) не е толкова смъртоносен, колкото ебола, но е безспорно по-лесно предаваем. Следователно вече е разпространен по целия свят и очевидно убива много повече хора, отколкото ебола. Ето и защо Световната здравна организация и други здравни институции не могат да спрат да говорят за социално дистанциране и масово тестване.

Точно сега е моментът всеки да се въздържи от това да се прави на експерт по инфекции и просто да се вслуша в становищата на експертите:

1) COVID-19, причинен от новия коронавирус (SARS-Cov-2), беше обявен за пандемия от Световната здравна организация в началото на март. Месец по-късно, цифрите говорят повече от ясно – COVID-19 е пандемия.

2) Няма данни, че хората, живеещи с ХИВ (които се придържат към своята терапия и са в добро здраве) са изложени на по-висока опасност от COVID-19 от останалата част на населението.

3) Защитниците на стаден имунитет игнорират факта, че много повече хора ще умрат, ако просто оставим света да се върти както обикновено. Не само това, но не се наблюдава същите да имат желание за доброволно инфектиране със SARS-Cov-2, да го преболедуват безпроблемно, да се завърнат на работа и с това да докажат, че SARS-Cov-2 е „просто един нормален вирус“.

4) Защо лекуват пациентите с COVID-19 с антибиотици? Нали е вирусна инфекция? Вирусните инфекции много често отварят вратата на бактериалните инфекции. Грипът (вирусна инфекция) може да доведе до бактериална пневмония. Случаят с новия коронавирус не е по-различен. Човек е инфектиран, развива заболяването COVID-19, неговата имунна система силно отслабва, а това е чудесна възможност за развиване на бактериални пневмонии. Те се лекуват с антибиотици.  

5) COVID-19 не е конспирация, данните доказват, че вирусът е еволюирал по напълно естествен път. Не само това, но ако заболяването беше конспирация за избиване на бедните, Принц Чарлз, Борис Джонсън и други световни лидери нямаше да са инфектирани. Джонсън дори е в интензивно отделение.

6) Към този момент данните сочат, че хора над 65 години и/или със съпътстващи заболявания като диабет и респираторни проблеми са особено застрашени от COVID-19.

7) Гей мъжете, които търсят секс с различни хора? Живеем в период на пандемия, която е предизвикана от вирус, който се предава ужасно лесно. Сега е обективно лош момент за спонтанен секс с различни партньори, независимо от факта, че много хора имат повече време на разположение.