Мастурбация – защо често е предпочитана от гей мъжете?

0
1300
мастурбация
мастурбация

Много гей, бисексуални и хетеросексуални мъже регулярно изпускат факта, че до оргазъм може да се достигне само чрез мастурбация. Подобно на това да си сайд / side (гей мъж, който няма нужда от анален секс), сякаш има елемент на засрамване и подигравки, когато споделиш с някой, че си падаш само по мастурбиране. Можеш да мастурбираш сам, заедно с друг, или дори с няколко човека.

Спестяваш си едно голямо губене на време

Независимо дали си в Grindr или в гей барове, изживяването и в едната, и в другата ситуация може да е крайно досадно. Безкрайните чатове и уговорки в приложенията за гей запознанства, които не водят до реална среща, са позната ситуация за всеки. Посещаването на гей барове и клубове може да е още по-досадно. Губиш време, енергия и пари, за да виждаш гей мъжете от дигиталното пространство в реална среда и… изненада, почти никой не прави първата стъпка. Бонус точки на гей заведенията: в реално време виждаш, че мъжете от Grindr са излъгали за възраст и/или височина и/или килограми. Други пък са ползвали изключително стари снимки, които нямат нищо общо с това, което виждаш пред себе си.  

Най-безопасният начин да стигнеш до оргазъм е именно чрез мастурбация

Независимо дали мастурбираш сам или с друг, ти реално елиминираш шанса от заразяване с ХИВ и други сексуално предавани инфекции. Намираш се в ситуация, в която липсват анален секс, орален секс, дори целувки. Следователно си гарантираш, че ще липсват ХИВ, сифилис, гонорея, хламидия, хепатит, HPV и други.

Релаксиране чрез мастурбация

Ако мастурбираш сам, ти се намираш в ситуация, в която никой не те пришпорва. Ти си кралят (или кралицата) и сам решаваш какво ще е твоето изживяване по време на самозадоволяването. Сам определяш кога ще започне, колко дълго ще продължи, ще гледаш ли порно или не. Не само това, но ако мастурбираш сам, ти се освобождаваш от всички възможни задръжки, които всички ние имаме до някаква степен, когато сме с друг човек.