Анален оргазъм при мъжете – има ли такова нещо?

0
1483
Анален оргазъм
Анален оргазъм

Мъжете могат да получат анален оргазъм, независимо дали са гей, бисексуални или хетеросексуални. Стимулирането на простатната жлеза може да доведе до силен оргазъм. До простатата се достига през ануса. Но за да постигнеш анален оргазъм, стимулация на простатата не е задължително условие. За някои е нужна игра само с външната част на ануса. Много мъже се нуждаят и от едновременно стимулиране на пениса.

Как да се подготвя за анален оргазъм?  

Първо измий своя анус. Това е учтивост към човека, с който ще имаш конкретното сексуално изживяване. Процесът по изминаване може да ти помогне да отпуснеш мускулите си – важно условие за постигането на анален оргазъм. Допълнително се отпусни, като с партньора се целувате, гледате порно, слушате музика, или правите неща, които ви отпускат и възбуждат. Някои хора предпочитат първо да си поиграят сами, преди да пробват анална игра с партньор. За някои това е игра с бът плъг, за други е проникване само с пръст в дупето. Може да си от хората, които не харесват усещането от поставяне на нещо в ануса, но пък стимулацията с вибратор около аналния отвор да ти е достатъчна. При всеки е различно. Винаги ползвай лубрикант, независимо дали си с партньор или сам.

Анален оргазъм при мъжете

Простатата е заобиколена от хиляди нервни окончания. Правилната стимулация на тези окончания може да доведе до изключително силен оргазъм. Някои мъже дори могат да свършат само от стимулация на простатата. Директната стимулация чрез ръчен масаж може да се извърши чрез внимателно вкарване на пръст на около пет сантиметра в ректума. Ако ти си активната страна, увери се, че ноктите ти са изрязани и ръцете са чисти. Може да ползваш и ръкавици. Ако си пасивната страна, легни по гръб и помоли партньора ти да постави пръст в ануса ти и след това да имитира движението „ела тук“. Друг начин за стимулиране на простатата е, когато си на колене и с четирите крайници. Помоли партньора да вкара внимателно пръста си и да натисне надолу, към дъното. Ти и твоят партньор можете да пробвате и секс играчки за достигане до анален оргазъм. Винаги ползвайте много лубрикант. 

Знаеш ли своя ХИВ статус?

Препоръчително е всеки сексуално активен човек да се изследва за ХИВ поне веднъж годишно. Кликни ТУК, за да си избереш удобна за теб локация, където можеш да се тестваш безплатно за ХИВ.